tirsdag den 17. april 2012

Se verden fra en ny vinkel!


Jeg kan simpelthen ikke husk, hvor jeg har inspirationen fra, men jeg faldt straks for idéen. Jeg har længe, som i virkelig længe, også inden det blev mainstream været stor fan af yarnbombing/strikkegrafitti/guerilla knitting. Elsker tanken om at sige noget smukt eller bare sjovt til verden ved at tilføje lidt strik. Elsker tanken om at indtage det fælles rum på en ikke-vandaliserende måde. Og så faldt jeg over denne idé: at lime googly-eyes på ting og sager, så det får liv. Jeg købte straks en lille pose og har den nu i min taske sammen med en lille kontaktlim. 

Jeg troede egentlig, det ville være piece of cake at finde egnede objekter til menneskeliggørelse, men det har vist sig rigtig svært. Hvilket jo bare gør udfordringen federe! Faktisk så svært, at jeg går med planer om at inddrage øvelsen i en undervisning af en art. Det har nemlig vist sig at være en rigtig god øvelse i at 'se' verden omkring sig. 

Med på legen, anyone?Jeg ved simpelthen ikke, hvad sådan en fidus hedder, men det er dimsen, der holder døren til vores campingvogn ind til væggen. Er den ikke sød?


4 kommentarer:

 1. Hvor er den sød!
  Og sjov ide, jeg kunne godt finde på at hoppe med på bølgen:0)

  SvarSlet
 2. Sikke en god ide. -må ned i kælderen og finde mine øjne-fiduser...

  SvarSlet
 3. Cool idé... Jeg er klart med!
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/

  SvarSlet
 4. Min første Googly Eye:
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/#post108

  SvarSlet