onsdag den 27. juni 2012

Min elskede dreng!Nyder en Kaffelaffen og fordøjer dagen.

Min store smukke dreng er blevet sig selv igen. Jeg er blevet hans rigtige mor igen. Vi har fundet hinanden igen.

Vi har kæmpet med og om hinanden så længe, han og jeg. Han har været jaloux på lillebror. Jeg er blevet vred og frustreret. Han har hevet i mig og skubbet mig væk i én og samme bevægelse, og jeg har grædt, når jeg har stået i døren til hans værelse om aftenen, mens han sov. Vores navlestreng blev så pludseligt brudt, da jeg blev gravid og ørlesyg med hans lillebror. Pludselig var mor ikke længere mor, men bare en grå, smattet skal, der lå på sofaen og ikke kunne klare berøring. Det har været et svigt for ham, og jeg ved det. Jeg har kompenseret som en løvemor på godt og ondt. Jeg har gjort skaden god og jeg har gjort den værre. Vi har slidt hinanden som kun en mor og søn kan. Og vi elsker hinanden som kun en mor og søn kan.

Vi er lige kommet hjem fra en rejse med kaleidoskop som kikkert. Fodret pandaen i haven, og aet tigeren bag øret.

Han er min dreng igen! Han er smuk som aldrig før! Han er sig selv igen. Jeg kan kende min dreng igen, og han kan kende sin mor.

Jeg elsker ham!

5 kommentarer:

 1. :-) og den kærlighed er nu noget at det smukkeste der findes.

  SvarSlet
 2. Snøft! Det lyder sørme godt nok velkendt - jeg ved lige præcis hvad du mener. Et barn, der får en lillebror/lillesøster kan rive huden af sin mor og hendes hjerte i flere dele. Dét er så hårdt. Men når man finder sammen igen, for dét gør man, så heler hud og hjerte og det mest fantastiske sammenhold pibler frem.
  Ha' en dejlig dejlig solskinsdag

  SvarSlet
 3. Pyha - sikke et indlæg. Jeg har selv en dreng på 5 år og en pige på et år og jeg havde frygtet at det ville påvirke Emil meget i negativ retning - heldigvis havde jeg en nem graviditet og efterfølgende har vi heller ikke oplevet problemer, så jeg kan kun forestille mig hvor ondt det må gøre imens det står på. Godt at I nu har fundet hinanden igen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet