tirsdag den 3. juli 2012

Et langt og godt møde, som jeg kan huske det meste af

Sommerferiestart med pædagogisk dag kan bare godt være en lang dag, hvis man skal sidde på sin mås og snakke alvorligt. Altså, vi snakker et heldags-møde. Hardcore. Kun for proffer. Gårsdagens maratonmøde blev heldigvis ikke så slemt, som man kunne frygte. Dels var indholdet ganske fint, og dels havde jeg bevæbnet mig med noget ordentligt papir og en god filtpen, så jeg fik lavet nogle helt fine 'Tangles', Zentangle-tegninger, krusseduller, telefon skitser, kald dem hvad I vil. Faktum er, at når vores højre og venstre hjernehalvdele arbejder sammen, så husker vi bedre og tænker bedre. Det er (næsten) ligemeget, om vi tager notater, eller om vi bare sidder og krusseduller, vi husker bare bedre med pen og papir foran os. Jeg skal nok tage nogle flere billeder i morgen, når det bliver lyst, men foreløbigt: se bare, hvad sådan et møde kan gå med...6 kommentarer:

 1. Hvor er de flotte. Specielt vild med det øverste

  SvarSlet
 2. Hvor er de fede, er også især vild med den øverste.
  Tænkte på, om du havde lyst til at se mine tegninger på min blog: madebyme-helena.blogspot.com
  under Etiketter "Mine tegninger"

  Mvh Helena

  SvarSlet
 3. Det er SÅ rart at finde en artsfælle: Sådan én, der bedst kan huske i billeder og som totalt går i baglås, når man ikke har tegne-redskaber med til mødet!!!

  SvarSlet
 4. Helena, det er nogle rigtig fine ting, du har lavet! Rosanna, ja, sådan kan jeg også få det;)

  SvarSlet
 5. Hold op, hvor er de flotte. Jeg bruger selv meget lærermødetid på kruseduller (eller hækling), men mine er børnetegninger sammenlignet med det du laver!
  (jeg ved godt det er lang tid siden, men jeg er lige snublet over din blog :) )

  SvarSlet